Nega Lica

PEVONIA I THALION tretmani za negu lica

“Express beauty” tretman - 2,700.00

Trajanje 30 min
Tretman lica za trenutno vraćanje svežine lica. Masaža lica, piling lica na bazi morskih algi, posebna maska koja hrani lice i čini ga blistavim.

Express anti age tretman sa kavijarom - 2,900.00

Trajanje 30 min
Tretman lica na bazi kavijara za zrelu kožu. Masaža lica, piling za lice koji posebno deluje na bore, maska sa visokom koncentracijom ekstrakta kavijara obezbeđuje koži elemente potrebne za hidrataciju i regeneraciju kože. Kavijar preventivno deluje na pojavu bora, revitalizuje i hrani kožu, utiče na aktiviranje procesa stvaranja prirodnog kolagena i elastina u koži. Koža je nakon tretmana sjajna, hidrirana, podmlađena, regenerisana, a fine linije su zaglađene.

Higijenski tretman - 4,200.00

Trajanje 90 min
Tretman koji spada u redovnu negu lica, podrazumeva masažu lica, piling po tipu kože, čišćenje lica ( sa ili bez komedoekspresije-po želji klijenta), masku prilagođenu tipu i stanju kože.

Tretman za dubinsku hidrataciju kože - 5,000.00

Trajanje 60 min

Tretman hidratacije na bazi morskih algi vrši potpunu hidrataciju dehidrirane kože, dubinski je obnavlja čineći kožu mekom.
Nakon tretmana koža je hidrirana, regenerisana, meka i sveža.

Vitaminski tretman za regeneraciju kože - 4,800.00

Trajanje 60 min
Tretman sadrži veliku koncetraciju kompleksa vitamina  koji regeneriše i hidrira kožu, daje koži svežinu i mladalački sjaj.

”Oxygen” tretman za blistavost kože - 5,200.00

Trajanje 60 min
Masaža lica, odgovarajući  piling i maske koje se koriste u tretmanu aktiviraju apsorpciju kiseonika unutar ćelija, umiruju kožu, umanjuju osetljivost kože na spoljašnje uticaje. Nakon tretmana  koža je blistavija, svežija i dobija prirodnu mladalačku elastičnost.

“Absolute” lifting tretman za zatezanje kože (sa hijaluronskom kiselinom) - 5,500.00

Trajanje 60 min
Tretman sa filerima hialuronske kiseline namenjen koži od 35+ godina u cilju popunjavanja dubokih i manjih bora i hidratacije. Nakon tretmana lice dobija volumen i mlađi izgled, a koža je dubinski hidrirana.

Escutox-prirodni botox - 6,800.00

Trajanje 60 min
Luksuzni tretman lica na bazi ekstrakta hibiskusa-prirodnog botoxa, koji čini bore i sitne linije neutralisane. Koži vraća tonus, elastičnost i mekoću.

“ Oxygen” tretman za muskarce - 3,900.00

Trajanje 60 min
Posebno dizajniran tretman namenjen muškarcima (masaža, piling, maska za lice) hidrira kožu, daje trenutni efekat zatezanja i sjaj. Maska na bazi morskih algi vraća licu svežinu, uklanja osjećaj umora i nelagodnosti.Nakon tretmana  koža je blistavija, svežija i dobija prirodnu mladalačku elastičnost.

“ Complete relax” tretman za zonu oko očiju sa masažom lica - 2,500.00

Trajanje 30 min
Tretman je na bazi morskog kolagena koji obezbeđuje dubinsku hidrataciju i izuzetno je efikasan u zaglađivanju bora i finih linija oko očiju. Ugrađuje se u ćelije, čime se u značajnoj meri usporava proces starenja kože, kao i smanjenje kesica ispod očiju i tamnih kolutova, a sve upotpunjeno masažom lica u trajanju od 30 min.

DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA - 3,600.00

(sa odgovarajajućom maskom nakon tretmana- za umirenje i regeneraciju kože lica)

ULTRAZVUK LICA I ULTRAZVUK ZA OČNU ZONU - 2,500.00

( odgovarajuća maska ili ampula za lice)